Θεραπεία αιμορροΐδων με υπέρηχους

Η αιμορροϊδοπηξία με υπερήχους αποτελεί την πλέον μοντέρνα χειρουργική θεραπεία των αιμορροΐδων, με άριστα και μόνιμα αποτελέσματα! Εφαρμόζεται σε όλους τους βαθμούς αιμορροϊδικής νόσου, σε περιπτώσεις αιμορραγίας, αλλά και πρόπτωσης.

Το επαναστατικό σύστημα Angiodin-Procto

Το σύστημα υπερήχων Angiodin-Procto έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε χιλιάδες επεμβάσεις σε Γαλλία και Γερμανία, διατίθεται λίγο καιρό στην χώρα μας, ενώ ο Δρ. Γιάλβαλης είναι από τους πρώτους πανελλαδικά που το χρησιμοποίησαν.

Διαθέτει υπερευαίσθητο ανιχνευτή Doppler τρίτης γενιάς ο οποίος εκτός των άλλων, βοηθά τον χειρουργό στον ακριβή εντοπισμό της αιμορροϊδικής αρτηρίας. Συγκεκριμένα βοηθά στον προσδιορισμό του ακριβούς βάθους και μεγέθους του αγγείου (μέσω κυματομορφής), έτσι ώστε να γνωρίζουμε ότι τo απολινώσαμε με ακρίβεια και ασφάλεια.

Επίσης, το πρωκτοσκόπιό του είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο και φιλικό προς τον χρήστη δίνοντάς μας την δυνατότητα ακριβέστερων κινήσεων. Αυτό με τη σειρά του μας επιτρέπει να κάνουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια την αιμορροϊδοπηξία, δηλαδή την ανάταξη της πρόπτωσης των αιμορροϊδικών όζων στην σωστή ανατομική θέση εντός του ορθού.

Πλεονετκήματα του Angiodin-Procto

Φυσικά με το νέο επαναστατικό-πρωτοποριακό σύστημα υπερήχων Angiodin-Procto διατηρούνται και ενισχύονται τα πλεονεκτήματα της αιμορροϊδοπηξίας με υπερήχους έναντι των άλλων τεχνικών όπως:

  • Η αφαίρεση αιμορροΐδων με το νέο σύστημα υπερήχων γίνεται ανώδυνα και αναίμακτα.
  • Η τεχνική των υπερήχων επιτρέπει την ταχεία επάνοδο του ασθενούς στις καθημερινές δραστηριότητες, σε αντίθεση με άλλες θεραπείες, οι οποίες συνοδεύονται με μεγάλο διάστημα πόνου και χρήση ισχυρών παυσίπονων.
  • Μικρότερο έως μηδενικό ποσοστό επιπλοκών.
  • Μικρότερα ποσοστά υποτροπών.
  • Αντιμετώπιση όλων των βαθμών αιμορροϊδοπάθειας και της πρόπτωσης αυτών.
  • Αντιμετώπιση της αιμορραγίας από τις αιμορροΐδες.
  • Επανάληψη της τεχνικής εάν χρειαστεί στο μέλλον ή μετά από προηγηθείσα άλλη τεχνική.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η διάρκεια ενός τέτοιου χειρουργείου είναι περίπου 30 με 45 λεπτά και απαιτεί νοσηλεία μιας ημέρας στο νοσοκομείο.

Οι αιμορροΐδες είναι μία από τις πιο συχνές παθήσεις – εμφανίζονται περίπου στο 50% του πληθυσμού της γης – και αποτελούν μια νόσο ταμπού που επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα της καθημερινής ζωής του ασθενή. Συνήθως, ταλαιπωρεί χρόνια τους ασθενείς και τα συντηρητικά μέσα απλώς δίνουν προσωρινή ανακούφιση μόνο.

Το πρωτοποριακό σύστημα υπερήχων Angiodin-Procto έρχεται να προστεθεί ως ένα νέο πολύ χρήσιμο εργαλείο, στην αντιμετώπιση της αιμορροϊδικής νόσου. Η τεχνική αιμορροϊδοπηξίας με υπερήχους στα χέρια ενός έμπειρου χειρουργού όπως ο Δρ. Γιάλβαλης, αποτελεί την πιο ασφαλή, ανώδυνη, σύγχρονη και οριστική επιλογή για την θεραπεία των αιμορροΐδων σήμερα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το δικό σας περιστατικό