Θυρεοειδής Αδένας

Οι παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα αφορούν από τη μία μεριά την υπερλειτουργία του με τη μεγάλη παραγωγή ορμόνης, που είναι ο λεγόμενος “υπερθυρεοειδισμός”, και από την άλλη μεριά την υπολειτουργία του, δηλαδή τον υποθυρεοειδισμό.

Τα διάφορα συμπτώματα που προκαλούνται είτε στη μία περίπτωση είτε στην άλλη αντιμετωπίζονται συνήθως συντηρητικά, με φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, οι διάφορες παθήσεις που σχετίζονται με τον θυρεοειδή αδένα, πολλές φορές, είναι ασυμπτωματικές και διαγιγνώσκονται τυχαία μέσω των τυπικών εξετάσεων.

Η νόσος του Hashimoto (Χασιμότο), η νόσος του Graves, η βρογχοκήλη και τα οζίδια του θυρεοειδούς αποτελούν, μαζί με τον καρκίνο του θυρεοειδούς, τις πιο συχνές παθήσεις του συγκεκριμένου αδένα.

Διαβάστε αναλυτικότερα για τις παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα και τα αυτοάνοσα νοσήματα, καθώς και την αντιμετώπιση του θυρεοειδή και των διαφόρων συμπτωμάτων από τη δυσλειτουργία του, στο άρθρο.

Δείτε στο παρακάτω link τον Κο Γιάλβαλη σε συνέντευξή που μιλά για την σύγχρονη χειρουργική αντιμετώπιση των παθήσεων του θυρεοειδούς.

Ο κος Γιάλβαλης καλεσμένος της Κας Φωτεινής Γεωργίου στην εκπομπή ” ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ” στον ΑΝΤ1, μιλά για την χειρουργική αντιμετώπιση καλοήθων και κακοήθων παθήσεων του θυρεοειδούς αδένα.

 

Ο κ. Γιάλβαλης έχει ειδικό ενδιαφέρον και πολυετή εμπειρία στη χειρουργική αντιμετώπιση καλοήθων και κακοήθων παθήσεων των ενδοκρινών αδένων!

Η χειρουργική μας ομάδα εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους με σκοπό την γρήγορη ανάρρωση εκάστοτε ασθενή αλλά και τον εκμηδενισμό της όποιας πιθανότητας επιπλοκών!

Επικοινωνήστε μαζί μας για το δικό σας περιστατικό