Γενικός Χειρουργός - Χειρουργός Θυρεοειδούς

Επιστημονικός Συνεργάτης Ενδοκρινικής Χειρουργικής Metropolitan General

METROPOLITAN
0
έτη χειρουργικής εμπειρίας
0
έτη εμπειρίας στο εξωτερικό
0
συνολικές επεμβάσεις
0
επεμβάσεις ενδοκρινών αδένων

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων

Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων

Οι ενδοκρινείς αδένες, παίζουν κυρίαρχο και εξαιρετικά σημαντικό ρόλο, στην φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού μας και στο σύνολό τους απαρτίζουν το ενδοκρινικό σύστημα.
Γενική Χειρουργική

Γενική Χειρουργική

Παθήσεις των ζωτικών οργάνων της κοιλίας, του πεπτικού συστήματος, της περιπρωκτικής χώρας, του ήπατος και των χοληφόρων αγγείων, του παγκρέατος, του σπληνός, των επινεφριδίων, του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών, του θώρακα και του μαστού.
Laser Επεμβάσεις

Laser Επεμβάσεις

H laser τεχνολογία πλέον εφαρμόζεται σε κάθε μορφή επέμβασης γενικής χειρουργικής. Οι πιο συχνές εφαρμογές περιλαμβάνουν εκτομή κύστης κόκκυγος, αιμορροιδεκτομή κ.α.
Λαπαροσκοπική & Ρομποτική Χειρουργική

Λαπαροσκοπική & Ρομποτική Χειρουργική

Οι εφαρμογές της Λαπαροσκοπικής & Ρομποτικής Χειρουργικής παρέχονται πλέον για την επεμβατική θεραπεία ολοένα και περισσότερων παθήσεων εξασφαλίζοντας στον κάθε ασθενή μικρότερο χρόνο αποθεραπείας και πόνο.

Η ομάδα μας

Από την πρώτη στιγμή που θα επικοινωνήσετε με το ιατρείο μας, βασικός μας στόχος είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας και φυσικά η πληρέστερη κάλυψη των ιατρικών σας αναγκών.

Με επικεφαλής τον γενικό χειρουργό Δημήτρη Γιάλβαλη, η χειρουργική μας ομάδα διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε όλο το φάσμα της Γενικής Χειρουργικής, της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής με όλες τις σύγχρονες εφαρμογές και ειδικότερα στην Ενδοκρινική Χειρουργική.

Με κύρια έδρα μας πλέον το METROPOLITAN GENERAL, συνεργαζόμαστε και με όλα σχεδόν τα γνωστά ιδιωτικά θεραπευτήρια στην Αττική και Μεσσηνία. Διαθέτουμε σύμβαση με τα περισσότερα ασφαλιστικά ταμεία αλλά και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.
Image

Συνεργαζόμενες Κλινικές:

  • ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
  • ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
  • ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ
  • CITY HOSPITAL Καλαμάτας

πραγματικές μαρτυρίες

Τι λένε οι ασθενείς μας

Η πραγματική ανταμοιβή ενός ιατρού είναι όταν συμβάλλει στην αποκατάσταση της υγείας των συνανθρώπων του κι οι ασθενείς ανταποκρίνονται με θετικά σχόλια.
Πρόσφατα διαγνώστηκα με κακοήθεια του θυρεοειδούς και ήρθα σε επαφή με τον κ. Γιαλβαλη για ολικη θυρεοειδεκτομη. Είναι ένας εξαιρετικός γιατρός, και πάνω απ' όλα εξαιρετικός άνθρωπος. Δρασαμε άμεσα, τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά και φυσικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία μας! Χωρίς άγχος, πάντα με χαμόγελο! Σας ευχαριστώ κύριε Γιαλβαλη για όλα! Να είστε καλά!!

Μιλήστε με το Χειρουργό

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία
Το ιατρείο μας λειτουργεί κατόπιν ραντεβού, καθημερινά!
Τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας: 2106835741
Ιατροπούλου 12Α, 1ος όροφος
Τηλ. 2721-302860

ΠΕΜΠΤΗ:       10:30 - 13:00 & 17:00 - 20:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:  09:30 - 13:00
Αγίας Παρασκευής 9 -11, Χαλάνδρι
Τηλ.210-6835741

ΔΕΥΤ - ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17:00-20:30