Η καλύτερη θεραπεία αιμορροίδων

Categories
Αρθρα
Εμφανίσεις: 635

Πρώτης Κατηγορίας Πρώτης γραμμής Πρώτης Τάξεως θεραπεία

Αιμορροιδοπηξία, θεραπεία αιμορροίδων με απαγγείωση των αιμορροιδικών αρτηριών και ανάταξη της πρόπτωσης, με το επαναστατικό σύστημα υπερήχων Angiodin Procto.

Η πρώτη στον Όμιλο του Ιατρικού, ανώδυνη και αναίμακτη ριζική χειρουργική θεραπεία αιμορροίδων με το νέο επαναστατικό σύστημα υπερήχων Angiodin-Procto, που χρησιμοποιείται σε Γαλλία, Ελβετία, Ιταλία και Γερμανία, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες απο τον Δρ. Γιάλβαλη στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου με μεγάλη επιτυχία.

“Έχοντας ήδη την χειρουργική εμπειρία των ευεργετικών αποτελεσμάτων της απολίνωσης των αιμορροιδικών αρτηριών με υπερήχους, το πρωτοποριακό σύστημα υπερήχων Angiodin-Procto ουσιαστικά έρχεται να προστεθεί ως ένα νέο πολύ χρήσιμο εργαλείο, στην αντιμετώπιση της αιμορροιδικής νόσου” σημειώνει ο Δρ. Γιάλβαλης.

“Η αιμορροιδοπηξία με υπερήχους αποτελεί την πλέον μοντέρνα χειρουργική θεραπεία των αιμορροΐδων, με άριστα και μόνιμα αποτελέσματα, που εφαρμόζεται σε όλους τους βαθμούς αιμορροιδικής νόσου, σε περιπτώσεις αιμορραγίας, αλλά και πρόπτωσης” προσθέτει ο Δρ. Γιάλβαλης.

Το σύστημα υπερήχων Angiodin-Procto έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε χιλιάδες επεμβάσεις σε Γαλλία και Γερμανία, διατίθεται μόλις 1 μήνα στην χώρα μας, ενώ ο Δρ. Γιάλβαλης είναι από τους πρώτους πανελλαδικά που το χρησιμοποίησαν.

Το νέο σύστημα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του:

Διαθέτει υπερευαίσθητο ανιχνευτή Doppler τρίτης γενιάς ο οποίος εκτός των άλλων, βοηθά τον χειρουργό στον ακριβή εντοπισμό της αιμορροιδικής αρτηρίας, δηλαδή το ακριβές βάθος και μέγεθος του αγγείου (μέσω κυματομορφής), έτσι ώστε να γνωρίζουμε ότι τo απολινώσουμε με ακρίβεια και ασφάλεια.

Επίσης, το πρωκτοσκόπιο του είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη και ευρύχωρο δίνοντας μας την δυνατότητα ακριβέστερων κινήσεων, για να κάνουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια την αιμορροιδοπηξία, δηλαδή την ανάταξη της πρόπτωσης των αιμορροιδικών όζων στην σωστή ανατομική θέση εντός του ορθού.

Διαθέτει εξαιρετικό φωτισμό τύπου led.

Φυσικά με το νέο επαναστατικό-πρωτοποριακό σύστημα υπερήχων Angiodin-Procto διατηρούνται και ενισχύονται τα πλεονεκτήματα της αιμορροιδοπηξίας με υπερήχους έναντι των άλλων τεχνικών όπως:

  • Η αφαίρεση αιμορροίδων με το νέο σύστημα υπερήχων γίνεται ανώδυνα και αναίμακτα, επιτρέποντας την ταχεία επάνοδο του ασθενούς στις καθημερινές δραστηριότητες, σε αντίθεση με άλλες θεραπείες, οι οποίες σχετίζονται με μεγάλο διάστημα πόνου και χρήση ισχυρών παυσίπονων.
  • Μικρότερο έως μηδενικό ποσοστό επιπλοκών
  • Μικρότερα ποσοστά υποτροπών
  • Αντιμετώπιση όλων των βαθμών αιμορροιδοπάθειας και της πρόπτωσης αυτών.
  • Αντιμετώπιση της αιμορραγίας από τις αιμορροΐδες
  • Επανάληψη της τεχνικής εάν χρειαστεί στο μέλλον ή μετά απο προηγηθείσα άλλη τεχνική

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η διάρκεια ενός τέτοιου χειρουργείου είναι περίπου 30 με 45 λεπτά και απαιτεί νοσηλεία στο νοσοκομείο μιας ημέρας.

Οι αιμορροΐδες είναι μία από τις πιο συχνές παθήσεις – εμφανίζονται περίπου στο 50% του πληθυσμού της γης και αποτελούν μια νόσο ταμπού που επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα της καθημερινής ζωής του ασθενή.

Συνήθως, ταλαιπωρεί χρόνια τους ασθενείς και τα συντηρητικά μέσα απλώς δίνουν προσωρινή ανακούφιση μόνο.

Η τεχνική αιμορροιδοπηξίας με υπερήχους στα χέρια ενός έμπειρου χειρουργού, αποτελεί την πιο ασφαλή, πιο ανώδυνη, πιο σύγχρονη και καλύτερη επιλογή για την θεραπεία των αιμορροΐδων σήμερα.