Μαρτυρίες ασθενών μας

Παραθέτουμε πραγματικές μαρτυρίες ασθενών μας, που έχουν φτάσει στα χέρια μας είτε με ιδιόχειρες επιστολές τους είτε με δημόσια σχόλια τους στις σελίδες του ιατρείου μας στο Google και στο Facebook.
Είστε ασθενής της ομάδας του κ. Γιάλβαλη;
starreview
Μας βοήθησε πολύ να προετοιμαστούμε για την Επέμβαση Εγχείρηση Θυροειδούς. Ευγενής άνθρωπος και έμπειρος χειρουργός.

Π. Πλατανιάς
starreview
Πολύ καλός και μεθοδικός γιατρός, παθιασμένος με την υγεία των ασθενών του. Επίσης, ωραία και προσιτή προσωπικότητα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με τον τρόπο που αντιμετώπισε το πρόβλημά μου!

Α. Σταμούλας
starreview
Τον Οκτώβριο του 2019 ο Κος Γιάλβαλης με χειρούργησε λαπαροσκοπικά για την χολή μου. Οι εντυπώσεις μου για  τις υπηρεσίες που μου προσέφερε σαν γιατρός ήταν άψογες. Θα ήθελα να προσθέσω επίσης ότι με μεγάλη χαρά διαπίστωσα ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι σαν τον Κο Γιάλβαλη, που μπορείς να τους εμπιστευτείς σαν γιατρούς, αλλά να τους κάνεις και φίλους σου. Σας ευχαριστούμε για όλα εγώ και όλη η οικογένειά μου.

Ελένη Σκοτάδη
starreview
Υποβλήθηκα σε επέμβαση λαπαροσκοπικής χολοκυστεκτομής από τον Κο Γιάλβαλη, από την οποία είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, καθώς και όλη η μετεγχειρητική πορεία της υγείας μου είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα ακριβώς όπως με είχε ενημερώσει ο γιατρός πριν από την επέμβαση.

Αθανάσιος Μαγγίνας
starreview
ο Κος Γιάλβαλης αφαίρεσε λαπαροσκοπικά την χολή μου το έτος 2010. Η χειρουργική επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχής, χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από την όλη επέμβαση καθώς και από την γενικότερη περίθαλψη και φροντίδα που έτυχα εκ μέρους του μέχρι την πλήρη ανάρρωσή μου!

Β. Κισκίνη
starreview
Ευχαριστώ θερμά τον χειρουργό κ. Δημήτρη Γιάλβαλη για το αποτέλεσμα της επέμβασης λαπαροσκοπικής χολοκυστεκτομής στην οποία υποβλήθηκα και η οποία βελτίωσε σε μέγιστο βαθμό την ποιότητα της ζωής μου. Όλα εξελίχθηκαν όπως μου τα είχε εξηγήσει ο γιατρός, ενώ μετά το χειρουργείο ήταν στο πλευρό μου όποτε χρειάστηκε. Τον ευχαριστώ όμως ιδιαίτερα για την ευγένεια, το χαμόγελο και το ειλικρινές ενδιαφέρον που μου έδειξε. Είναι εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος

Κατερίνα Θάνου
starreview
Μία κύστη κόκκυγα ταλαιπωρούσε τον γιο μας, 15 ετών. Επισκεφτήκαμε τον κ. Γιάλβαλη στο ιατρείο του στην Καλαμάτα μετά από σύσταση της μητέρας μου. Μας ενημέρωσε για όλη τη διαδικασία της χειρουργικής επέμβασης και τι θα ακολουθούσε μετά με απόλυτα κατανοητό τρόπο και ακρίβεια. Η επέμβαση έγινε στην Αθήνα και μάλιστα την ίδια ημέρα επιστρέψαμε στην Καλαμάτα. Ο γιος μας δεν ταλαιπωρήθηκε, ούτε ένιωσε πόνο.  Ο γιατρός και οι άριστοι συνεργάτες του αντιμετώπισαν μια δυσάρεστη στιγμή της οικογένειας μας με σεβασμό και επαγγελματισμό. Τους ευχαριστούμε όλους πολύ!

Γ. Μάραντος - Σ. Λίγγρη
starreview
Με ιδιαίτερη χαρά κάνω αυτή την αξιολόγηση, μιας και η λαπαροσκοπική εγχείρηση χολής που μου έκανε ο Κος Γιάλβαλης ήταν απόλυτα επιτυχημένη και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την όλη πορεία της. Ειλικρινά σπανίζουν γιατροί σαν τον Κο Γιάλβαλη...!!!

Ευαγγελία Καλλιανιώτη
starreview
Καταπληκτικός άνθρωπος λαμπρός επιστημών. Με βοήθησε να ξεπεράσω το πρόβλημα υγειάς μου γρήγορα και ανώδυνα και των ευχαριστώ από καρδίας, και τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Σ. Κοκορέας
starreview
Υποβλήθηκα σε Ολική αφαίρεση Θυρεοειδή από τον Κο Γιάλβαλη. Η συμπεριφορά του ιατρού απέναντι μου ήταν άψογη και ανθρώπινη! Σαν ασθενής θα ξαναπήγαινα στον Κο Γιάλβαλη!

Κατερίνα Κοκκινέλη
starreview
Ο Κος Γιάλβαλης με χειρούργησε για κύστη κόκκυγα που είχε 100% επιτυχία. Είχε άψογη συμπεριφορά. Θα ξαναπήγαινα  ευχαρίστως αν χρειαζόταν και θα τον σύστηνα και σε άλλους.

Γιάννης Σκουρέας
starreview
Επέμβαση αιμορροΐδων με απόλυτη επιτυχία.. Εξαίρετος χειρούργος και άνθρωπος. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη!!

Δ. Μαγγίνα

επικοινωνήστε μαζί μας για το δικό σας περιστατικό

starreview
Η αιτία της συνεργασίας μας ήταν η κύστη κόκκυγος του γιού μου Δημήτρη (18 ετών). O Κος Γιάλβαλης μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη, με αποτέλεσμα να προχωρήσουμε την επέμβαση αμέσως, αν και δεν προϋπήρχε κάποια γνωριμία μαζί του. Η αντιμετώπισή του υπήρξε άκρως επαγγελματική, ανθρώπινη και αποτελεσματική. Η εγχείρηση και η αποκατάσταση έγινε στους χρόνους που μας είχε αναφέρει από την πρώτη στιγμή!

Ν. Ρόκκος
starreview
Ο γιατρός αντιμετώπισε το πρόβλημα της βουβωνοκήλης μου με άψογο επαγγελματισμό αλλά και ανθρώπινη προσέγγιση. Επειδή τα πολλά λόγια πολλές φορές είναι περιττά θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω έναν εξαιρετικό επιστήμονα και αξιαγάπητο άνθρωπο!

Στάθης Τζουβάρας
starreview
Ο Κος Γιάλβαλης με χειρούργησε για κύστη κόκκυγα που είχε 100% επιτυχία. Είχε άψογη συμπεριφορά. Θα ξαναπήγαινα  ευχαρίστως αν χρειαζόταν και θα τον σύστηνα και σε άλλους.

Γιάννης Σκουρέας
starreview
Η δουλειά του Κου Γιάλβαλη για επέμβαση βουβωνοκήλης στον πατέρα μου, ήταν πολύ καλή και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι και με το χειρουργείο αλλά και με την όλη επικοινωνία και αντιμετώπιση μας! Σας ευχαριστούμε πολύ!!

Αρέτα Κονόμη
starreview
Εξαιρετική δουλειά με τη μέγιστη δυνατή προσοχή, σχολαστικότητα, επαγγελματισμό και ευγένεια. Ευχαριστώ πολύ για όλα.

Φ. Καμίνης
starreview
Εγχειρίστηκα από τον κο Γιαλβαλη το 2015 (38 ετών) για μια ιδιαίτερα απαιτητική επέμβαση με πολύ καλά αποτελέσματα. Η προσέγγιση του γιατρού ήταν παρά πολύ ανθρώπινη και υπήρχε και πολύ καλή συνεργασία του χειρούργου με τους γιατρούς που με παρακολουθούν (ενδοκρινολόγο, ακτινολόγο).

Σ. Λουλουμάρης
starreview
Ευχαριστώ πολύ τον θεράποντα Ιατρό μου κ. Δ. Γιάλβαλη, Γενικό Χειρουργό - Χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων, που με την υψηλή επιστημονική του κατάρτιση και την άψογη συμπεριφορά του, συνέβαλε στην αποκατάσταση της κλονισθείσας υγείας μου με την επέμβαση που μου έκανε στην Κλινική Καλαμάτας, την οποία διεκπεραίωσε επιτυχώς. Εκφράζω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου και το σεβασμό μου.
Εύχομαι υγεία και μακρότητα ημερών.

Δ. Τζίλου
starreview
Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος! Με άριστη γνωση του αντικειμένου του. Χειρουργήθηκα το 2018 και τα αποτελέσματα ήταν τελεια! Κατόπιν το 2019 χειρούργησε την κόρη με τα ίδια εξαιρετικά αποτελέσματα. Σας ευχαριστούμε για όλα.

Α. Μουστάκας
starreview
Όσον αφορά το θέμα της υγείας μου (βουβωνοκήλη) ο Κος Γιάλβαλης το αντιμετώπισε άριστα σε όλα τα επίπεδα και με απόλυτη επιτυχία. Τέλος η αποκατάσταση έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα και πλέον είναι παρελθόν και το μόνο που θυμάμαι είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, υπέροχος άνθρωπος, με ήθος που σου εμπνέει αμέσως εμπιστοσύνη και μια υπέροχη ομάδα που με φρόντισαν άψογα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατρέ μου σε εσένα και στην ομάδα σου!

Νίκος Κατσιαδάκης
starreview
Η λαπαροσκοπική επέμβαση χολής που μου έκανε ο Κος Γιάλβαλης ήταν απολύτως επιτυχής και ο εύχαρις και ευγενής χαρακτήρας του πολύ βοηθητικός

Καλαίμη Καλλιρόη
starreview
Εξαιρετικός γιατρός και σοβαρός επιστήμων, πάνω απο όλα όμως άνθρωπος, υπομονετικός και πρόθυμος να με καθοδηγήσει πριν και  μετά την χειρουργική μου επέμβαση ολικής αφαίρεσης θυρεοειδή.

Τούλα Λυμπεροπούλου
starreview
Ο Κος Γιάλβαλης αντιμετώπισε την κατάστασης μου (Οξεία Χολοκυστίτιδα)
με έναν τρόπο πολύ επαγγελματικό και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα αυτής. Η επέμβαση παρότι εξαιρετικά δύσκολη γιατί η χολή μου είχε πύο, έγινε λαπαροσκοπικά και ανάρρωση μου ήταν γρήγορη και ανώδυνη. Ολόκληρη η οικογένειά μου σας ευχαριστεί θερμά για την προσοχή και φροντίδα που δείξατε καθόλη την διάρκεια της θεραπείας και για το γεγονός ότι σήμερα, 2 χρόνια σχεδόν μετά το χειρουργείο, δεν έχω εμφανίσει κάποιο πρόβλημα.

Σίσσυ Λεμπέση
starreview
Πρόσφατα διαγνώστηκα με κακοήθεια του θυρεοειδούς και ήρθα σε επαφή με τον κ. Γιαλβαλη για ολικη θυρεοειδεκτομη. Είναι ένας εξαιρετικός γιατρός, και πάνω απ' όλα εξαιρετικός άνθρωπος. Δρασαμε άμεσα, τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά και φυσικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία μας! Χωρίς άγχος, πάντα με χαμόγελο! Σας ευχαριστώ κύριε Γιαλβαλη για όλα! Να είστε καλά!!

Αναστασία Μ.
starreview
Το χειρουργειο ολικης αφαιρεσης θυροειδους ηταν για μενα "ανωδυνη" εμπειρια στα χερια ενος εμπειρου επιστημονα οπως ειναι ο κος Γιαλβαλης. Τον ευχαριστω θερμα για ολα.

Ε. Πρέντζα
starreview
Άψογη και άμεση η ανταπόκριση του γιατρού όταν αντιμετώπισα πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου και έπρεπε να τον αφαιρέσω! Η μετεγχειρητική μου πορεία ήταν χωρίς προβλήματα. Η ουλή μου δεν φαινόταν καθόλου ήδη από τον πρώτο χρόνο! Ήμουν τυχερή που τον γνώρισα και τον επέλεξα!

Ε. Καραβούλια
starreview
Χειρουργήθηκα πρόσφατα από τον κ. Γιάλβαλη (ολική θυρεοειδεκτομή). Η επέμβαση πήγε τέλεια, και η μετεγχειρητική περίοδος όπως ακριβώς μου την περιέγραψε ο γιατρός! Ο κ. Γιάλβαλης είναι ένας γιατρός προσιτός, με πολύ χιούμορ, και κυρίως απόλυτα γνώστης του αντικειμένου του, χωρίς φανφάρες και χάιδεμα αυτιών! Πραγματικός επαγγελματίας αλλά ταυτόχρονα και "άνθρωπος"! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! Ευχαριστώ για όλα!

Μ. Σταματέλλου

Μιλήστε με τον Χειρουργό

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.