Μυελοειδές καρκίνωμα: εξαιρετικά δύσκολο περιστατικό που ολοκληρώθηκε σε 2 φάσεις

Μυελοειδές καρκίνωμα: εξαιρετικά δύσκολο περιστατικό που ολοκληρώθηκε σε 2 φάσεις

Ένα εξαιρετικά δύσκολο περιστατικό και απαιτητικό χειρουργείο φέραμε εις πέρας μαζί με την ομάδα μου, τέλος 2020 και αρχές 2021.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Γιατί να επιλέξω ελάχιστα επεμβατική τεχνική θυρεοειδεκτομής;

Νέο μου άρθρο δημοσιεύθηκε στο protothema.gr δίνοντας απάντηση στο ερώτημα "γιατί να επιλέξω ελάχιστα επεμβατική τεχνική θυρεοειδεκτομής;" 

Νέα πρωτοποριακή τεχνική για την αντιμετώπιση της κήλης

Κάθε χρόνο υπολογίζεται ότι περισσότερες από 15 εκατομμύρια επεμβάσεις για την αποκατάσταση της κήλης πραγματοποιούνται παγκοσμίως.  Ωστόσο, φαίνεται ότι μόλις 15 στους 100 αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν χειρουργικά την κήλη τους, γιατί φοβούνται ότι πρόκειται για μια επώδυνη επέμβαση με μεγάλα ποσοστά υποτροπής.

Θυρεοειδής: συμπτώματα ότι κάτι δεν πάει καλά

Θυρεοειδής: συμπτώματα ότι κάτι δεν πάει καλά

Ο Ιανουάριος θεωρείται παγκοσμίως ο μήνας ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης για παθήσεις του θυρεοειδή - αδένα με λειτουργίες καταλυτικής σημασίας για πολλές ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού μας.

5 μύθοι για τις πέτρες στη χολή

Οι πέτρες στη χολή προκαλούν μεγάλο πόνο και σε ακραίες περιπτώσεις ενδέχεται να οδηγήσουν σε απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις. Σίγουρα θα βρείτε πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο για τις διάφορες θεραπείες τους, μερικές εκ των οποίων δεν είναι ιατρικά ασφαλείς.