Γενικός Χειρουργός - Χειρουργός Θυρεοειδούς

Επιστημονικός Συνεργάτης Ενδοκρινικής Χειρουργικής Metropolitan General

METROPOLITAN

Η ομάδα μας

Από την πρώτη στιγμή που θα επικοινωνήσετε με το ιατρείο μας, βασικός μας στόχος είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας και φυσικά η πληρέστερη κάλυψη των ιατρικών σας αναγκών.

Με επικεφαλής τον γενικό χειρουργό Δημήτρη Γιάλβαλη, η χειρουργική μας ομάδα διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε όλο το φάσμα της Γενικής Χειρουργικής, της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής με όλες τις σύγχρονες εφαρμογές και ειδικότερα στην Ενδοκρινική Χειρουργική.

Με κύρια έδρα μας πλέον το METROPOLITAN GENERAL, συνεργαζόμαστε και με όλα σχεδόν τα γνωστά ιδιωτικά θεραπευτήρια στην Αττική και Μεσσηνία. Διαθέτουμε σύμβαση με τα περισσότερα ασφαλιστικά ταμεία αλλά και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.
Image

Συνεργαζόμενες Κλινικές:

  • ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
  • ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
  • ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ
  • CITY HOSPITAL Καλαμάτας

πραγματικές μαρτυρίες

Τι λένε οι ασθενείς μας

Η πραγματική ανταμοιβή ενός ιατρού είναι όταν συμβάλλει στην αποκατάσταση της υγείας των συνανθρώπων του κι οι ασθενείς ανταποκρίνονται με θετικά σχόλια.
Πρόσφατα διαγνώστηκα με κακοήθεια του θυρεοειδούς και ήρθα σε επαφή με τον κ. Γιαλβαλη για ολικη θυρεοειδεκτομη. Είναι ένας εξαιρετικός γιατρός, και πάνω απ' όλα εξαιρετικός άνθρωπος. Δρασαμε άμεσα, τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά και φυσικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία μας! Χωρίς άγχος, πάντα με χαμόγελο! Σας ευχαριστώ κύριε Γιαλβαλη για όλα! Να είστε καλά!!

Μιλήστε με το Χειρουργό

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία
Το ιατρείο μας λειτουργεί κατόπιν ραντεβού, καθημερινά!
Τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας: 2106835741
Ιατροπούλου 12Α, 1ος όροφος
Τηλ. 2721-302860

ΠΕΜΠΤΗ:       10:30 - 13:00 & 17:00 - 20:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:  09:30 - 13:00
Αγίας Παρασκευής 9 -11, Χαλάνδρι
Τηλ.210-6835741

ΔΕΥΤ - ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17:00-20:30